Per utilitzar aquesta aplicació has de ser més gran
Ets més gran?
24 de Juliol de 2024
14:07
Atenció al Client979 752 433
633 979 305
0
0 €
Quiniela
Juga Ja
Pronòstics
Argentina - Irak
1
Rep. Dominicana - España
2
Ucrania - Marruecos
3
Uzbekistán - Egipto
4
Nueva Zelanda - Estados Unidos
5
Israel - Paraguay
6
Francia - Guinea
7
Japón - Mali
8
Real Sociedad - Toulouse
9
Nueva Zelanda F - Colombia F
10
Brasil F - Japón F
11
Australia F - Zambia F
12
Francia F - Canadá F
13
Estados Unidos F - Alemania F
14
España F
P15
Nigeria F
P15
1
Dobles0
Triples0
Jornada nº
69
Data
Dies
Diumenge
28/07/24
Elige 8
Elige 8
Reduccions disponibles
Com jugar?
1 º Seleccioneu la reducció a emprar en la caixa superior
2 º Indiqueu, a través dels selectors de l'esquerra els partits a reduir i el seu ordre.
Número Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
28/07/24
Import
0.00
Reduïda

Coneix tot sobre la Quiniela Palencia i com encertar els pronòstics


La Quiniela és un joc d'apostes esportives. La metodologia és simple, cal encertar el resultat dels 15 partits de futbol. Es poden jugar combinacions simples, mínim 2 apostes, múltiples, amb resultats dobles i triples, reduïdes o combinades.

El preu de cada aposta és de 0,75€

 

Història de la Quiniela

La Quiniela és un joc d?apostes esportives amb una llarga història a Espanya. Va iniciar el seu camí l'any 1946, convertint-se en un dels jocs més populars entre els aficionats al futbol i les apostes. La quinel·la continua sent un joc molt popular, ja que combina l'esport rei, el futbol, ​​amb els premis típics de la loteria.

Amb el pas dels anys, la Quiniela s'ha convertit en tot un clàssic a Palència. A causa de l'evolució tecnològica dels nostres dies, la travessa ha evolucionat, i actualment, es pot seguir jugant el bitllet tradicional, segellat físicament, C/Barrio i Mier 4, o bé, de forma digital a través de web o APP, tant IOS com Android.

Funcionament de la Quiniela Palencia

La mecànica de la travessa és simple, es tracta d'encertar el resultat dels 15 partits de la jornada seleccionats. Si guanyeu l'equip local, marcarem un 1 a la taula corresponent, si hi ha empat, marcarem una X, i si guanyeu l'equip visitant, marcarem un 2.

Pel Ple al 15, marcarem els gols de cada equip, amb 0 per a zero gols, 1 per a un gol, 2 per a dos gols i M per a 3 gols o més.

 

Tipus de butlletes de la Quiniela

Senzill: marquem les columnes que volem jugar, mínim 2 i màxim 8 columnes
Múltiple: Opció que permet seleccionar més dun resultat en un partit. Si és un doble, podrem seleccionar, per exemple, 1-X amb victòria o empat de l'equip local. Si és un triple, 1-X-2, aquest partit el tindríem encertat sigui quin sigui el resultat final.
Reduïda: La reduïda és molt popular entre els aficionats més experimentats, per això, s'han seleccionat una sèrie de taules prèviament per reduir les combinacions jugades i el descens en el cost que això comporta
Condicionada: Aquí es condicionen el general de 1-X-2 del total de resultats

Jugar a la Quiniela de Forma Tradicional

Per jugar a la Quiniela de forma tradicional, cal omplir una butlleta física amb els pronòstics dels partits de futbol seleccionats per a la jornada. En aquesta butlleta, cal marcar amb una 'X', un '1' o un '2' depenent de si es creu que el partit acabarà en empat, victòria de l'equip local o victòria de l'equip visitant, respectivament.

Un cop completada la butlleta amb els pronòstics, la pots lliurar físicament al C/Barri i Mier 4, Administració de Loteria onze de Palència juntament amb l'import corresponent per participar a la Quiniela. Després d'això, cal esperar el resultat dels partits per comprovar si s'han encertat els pronòstics i tenir la possibilitat d'optar als premis oferts.

Jugar a la Quiniela Online

La Quiniela també ofereix la possibilitat de jugar en línia. A través de la web o APP, els usuaris poden realitzar els seus pronòstics de manera senzilla i ràpida, sense necessitat de desplaçar-se a un punt de venda físic.

A més, jugar a la Quiniela online t'ofereix el premi de forma immediata, ja que s'abona al compte d'usuari quan fa l'escrutini de forma digital

quiniela online

La Quiniela en Directe

Hi ha alguna cosa més emocionant que viure la travessa en directe? Comprova els pronòstics de la travessa en línia segons es juguen els partits

Amb l'opció de seguir la Quiniela en directe, podràs anar comprovant els encerts i les fallades de la teva quiniela
Pronòstics i Estratègies per Encertar a la Quiniela

Per encertar a la Quiniela, és important revisar l'històric de resultats dels equips, lesions, sancions, baixes, si són locals o visitants, darrers resultats i dinàmica de l'equip, tant com a local com de visitant

Analitzar lhistòric dels equips.
Estudieu l'historial d'enfrontaments directes.
Una altra estratègia útil és informar-se sobre possibles baixes per lesió o sanció, ja que l'absència de determinats jugadors poden afectar significativament un equip. Així mateix, és recomanable tenir en compte el factor camp, ja que jugar com a local o visitant pot influir.

Premis i Probabilitats a la Quiniela

Els premis a la Quiniela poden variar en funció del nombre d'encertants i de la recaptació total de cada jornada.
Si hi ha molts encertants, hi ha jornades que els de 10 encerts no cobren, i en canvi, si n'hi ha hagut pocs, hi ha hagut jornades on els 10 encerts de la travessa s'han endut un bon pessic.
Ajuts de la Quiniela

Hi ha infinitat de pàgines esportives amb informació actualitzada i en temps real sobre els equips, tant lesions, sancions, històrics de victòries-derrotes, darrers resultats, etc…
Informa't abans de validar la teva aposta.
La Quiniela i les Penyes

Les penyes són una manera de poder fer apostes conjuntes d'una manera més econòmica, ja que els dobles i els triples pugen el preu de manera exponencial.

Resultats i Estadístiques de la Quiniela

Els resultats es poden comprovar aquí, on es detallen els resultats de cada partit i el nombre d'encerts de cada categoria.

També pots fer servir el comprovador de premis de la nostra APP, a través de QR

Estadístiques Rellevants

El percentatge d'encerts a la Quiniela varia a cada jornada, depenent de la dificultat dels partits
Es poden trobar estadístiques de tota mena sobre els resultats més freqüents, els equips més golejadors o les tendències dels resultats en les darreres jornades.
Analitza aquestes estadístiques per millorar els teus pronòstics i augmentar les teves possibilitats d'èxit.
Informació d'interès

A la nostra secció de resultats, podràs comprovar traves QR així com el nombre d'encertants de cada categoria.
Podeu consultar aquesta informació per saber la quantia dels vostres premis.

Lagargoladelasuerte.es
L-V09:30h a 14:00h17:00h a 20:30hS09:30h a 14:00h
Jocs i Apostes
Descarga APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 11
Lapica 11 CM S.L.
C/Barrio y Mier 4
34001 Palencia
B34282442
Atenció al Client979 752 433
633 979 305
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
Pago Bizum
02d 06h 07m 43s
01d 06h 07m 43s
02d 23h 37m 43s
00d 06h 07m 43s
02d 23h 37m 43s
02d 22h 52m 44s
01d 05h 52m 44s
01d 06h 07m 43s
Sorteigs directe
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro